מצרכים
600 גר' שמנת מתוקה 
120 גר' חלמון 
120 גר' סוכר 
2 כפיות מחית וניל
למקרוגל - סוכר חום דמררה ( סוכר חום בהיר)

אופן ההכנה 
1. שמים בסיר שמנת מתוקה ווניל ומביאים לרתיחה .
2. בקערה נדת שמים חלמונים וסוכר וטורפים היטב .
3. לאחר שהשמנת רתחה, יוצקים אותה מעל החלמונים עם הסוכר ומערבבים היטב.
4. מסננים את התערובת במסננת ומעבירים למד ליטר.
5. בעזרת כף מוצאים את הקצף שנוצר למעלה עד לקבלת מסה חלקה .
6. לאחר מכן מוזגים את המסה לכלים מתאימים ( אלומיניום / קרמיקה) 
7. אופים בחום של 100 מעלות טורבו ל-20-25 דקות לכלים קטים ( לכלים גדולים כ30-40 דקות ) . 
8. הקרם מוכן כשהשוליים יציבים והמרכז עדיין מעט רוטט.
9. מקררים את הקרם לחלוטין ומכניסים להקפאה לפני שריפת הסוכר.
מקפאים לפחות שעה- שעתיים.
10. לפני האכילה מפזרים מעט סוכר חום ושורפים בעזרת ברנר. 
* מומלץ לאכול מיד לאחר השריפת הסוכר, או להמתין כ- 5 דק' שהקרם ברולה יפשיר מההקפאה ואז לאכול.
אני באופן אישי ממש אוהבת אותו חצי קפוא .
* ניתן לשמור קרם מוכן ( ללא הסוכר)- 3 ימים במקרר או שבועיים במקפיא . 
כמובן שמומלץ לעטוף את הקרם ברולה שלא יתפוס ריחות וטעמים מהמקפיא / מהמקרר וכדי שלא יצבור עליו קרח במקפיא . 
הכמות של המתכון מתאימה ל-12 יחידות קרם ברולה אישי בתבנית אלומיניום שחור זהב ( לבן/ עגון/ ריבוע קטן).





 
הכמות של המתכון מתאימה ל-12 יחידות קרם ברולה אישי בתבנית אלומיניום שחור זהב ( לבן/ עגון/ ריבוע קטן).

אהבתם ? 
עכשיו זה הזמן לרוץ למטבח ולהכין את המתכון המושלם הזה
x

#{title}

#{text}

#{price}